Arran de les visites de bons amics a l'obrador,vam decidir fer aquesta sèrie de cerveses, unint els nostres coneixaments. Són cerveses segurament úniques, elaborades en lots petits (uns 50 litres) i que només tenim disponibles a l'obrador o en algunes fires en les que esn fa il·lusió que les tasteu. De moment hem fet:
Vol I Roots
(col·laboració amb la microcerverseria La Bestia, d'Ambato, Equador)
- Una porter que porta mel i cafè
- Suau, amb 5,5 º i tot els matissos que li dóna la mel artesanal de la Vall dels Redondos (Palencia) i el cafe de torrat mig d'Equador
- Apela a les nostres arrels, amb mel de la terra del meu pare, cafè vingut directament d'Equador, la terra dels nostres amics de La Bestia, i amb llúpol català
- El cafè es va afegir en fred (com si fos un dry hopping) després de macerar-lo en rom
Vol II Transatlantic 9545
(col·laboració amb La Eterna brew co. de Cuernavaca, Mèxic, i La Bestia)
- Una cervesa àcida, aconseguida per una fermentaciò àcida amb lactobacillus
- És una cervesa mediterrània, ja que hi vam afegir kilos de fruita de temporada; albercocs, nespres, maduixes i cireres (tota la fruita era ecològica i de proximitat, del Maresme i el Baix Llobregat)
- La fruita la vam afegir en una reducció amb tequila, vingut directament de Mèxic
- Després de la fermentació hi vam fer una segona addició de fruita
- Una cervesa àcida, on l'acidesa de l'àcid làctic juga amb l'acidesa de les fruites utilitzades per donar-li un toc més suau
- 6,5 ABV